Направена е подготовка с ясното съзнание от страна на Орлин

...
Направена е подготовка с ясното съзнание от страна на Орлин
Коментари Харесай

Адвокатът на близките на убитата Евгения: Направена е подготовка с ясното съзнание да бъде убита

" Направена е подготовка с ясното схващане от страна на Орлин Владимиров Евгения да бъде убита. Баща му също има виновност, защото е знаел за това и не го е спрял ", сподели пред bTV юрист Ивайло Найденов, който съставлява околните на убитата 33-годишна жена. 

Убийството е осъществено на 13 октомври 2021 година в фамилното им жилище.

Бащата на Орлин, Пламен, за който се счита, че е съизвършител, не е арестуван, а е с парична мярка, като съгласно претекстовете на съда, това е по този начин поради здравословното му положение, изясни още юрист Найденов. Известно е, че бащата, преди години, е работел в ДАНС.

" Няма признания по смисъла на Наказателно-процесуален кодекс. Предстои да се прегледат в съда доста експертизи ", сподели още бранителят.

Вчера (27 април) в съда бяха разпитани приятелки на Евгения, както и индивидът, намерил захвърления ѝ телефон наоколо до фитнес зала. 

От показанията на околните на Евгения стана ясно, че тя е мислела за бракоразвод с Орлин година преди съдбовния 13 октомври. Освен това околните ѝ довериха, че Орлин доста я е ревнувал и е бил като захласнат, като е преглеждал телефона ѝ и е поставил видеонаблюдение в играчките на сина им.

По думите на юрист Ивайло Найденов най-вероятно до края на тази година делото ще завърши на първа инстанция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР