Напоследък все повече в общественото пространство се говори за така

...
Напоследък все повече в общественото пространство се говори за така
Коментари Харесай

Shallowing - сексуалната практика, която вероятно не знаем, че обичаме

Напоследък от ден на ден в публичното пространство се приказва за по този начин нареченият " плитък " секс - техника, която обезпечено усилва удоволствието за дамите.
Прочетете още
Терминът " shallowing " няма дълга история зад тила си. За първи път е назван единствено преди две години.

Но все пак надалеч не е някаква новоизмислена футуристична полова маневра, а евентуално нещо, което към този момент е добре познато. Проучване, извършено измежду хиляди дами от целия свят, открива, че шест от всеки седем интервюирани към този момент употребяват техниката, с цел да създадат секса и мастурбацията по-забавни.

И в случай че се чудим какво в действителност съставлява това, името в действителност е много описателно - концепцията е проникващото допиране да се ограничи до входа на вагината и да не се навлиза по-навътре. За задачата могат да бъдат употребявани пръсти, играчка, пенис, език - всичко, което възбужда.

 Снимка 646787

" Вероятно всяка жена е разкрила, че е в действителност прелестно, когато главата на пениса основава напън върху вагиналния вход в самото начало на проникването. Същото е и с играчка или пръсти ", споделя Сесил Гасно, шеф на компанията за секс играчки Smile Makers пред списание Glamour. " Идеята е да се проникне единствено с няколко сантиметра. "

Всъщност има положителни научни доказателства в поддръжка на " плиткото навлизане ". Защото е реалност е, че външните женски гениталии са доста богати на нервни окончания - оритежават близо 90 % от тях - заради което стимулирането им може да провокира доста приятни чувства. Независимо дали с сътрудник или независимо.

Но преимуществата на " плиткото " не се лимитират единствено до потреблението на тези нервни окончания. Други плюсове са и нарасналото очакване и възбуденост при секс с колегата. И е от изгода и в случаите, когато по-дълбокото навлизане не е прелестно, комфортно или допустимо, прецизират от IFL Science.

 

Източник: Lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР