Напоследък цената на Шиба Ину (SHIB) показа впечатляваща устойчивост и

...
Напоследък цената на Шиба Ину (SHIB) показа впечатляваща устойчивост и
Коментари Харесай

Прогнози за цената на Шиба Ину: Ще успее ли криптовалутата да се задържи?

Напоследък цената на Шиба Ину (SHIB) сподели впечатляваща резистентност и се задържа над сериозното равнище на поддръжка от $0.00001.

Ентусиастите и вложилите в криптовалутата наблюдават от близко нейното показване, а някои анализатори предвиждат евентуален скок на цената на токена с 380%.

Различни фактори обаче са съдействали за впечатляващата непоклатимост на Шиба Ину , като те може да доведат до по-нататъшен напредък.

Тези фактори включват разширението и развиването на нейната екосистема, като да вземем за пример стартирането на децентрализираната борса ShibaSwap и решението от втори пласт, Shibarium .

Освен това Шиба Ину има разрастваща се общественост и наличие в обществените медии, което в допълнение е помогнало за привличането на нови вложители.


 


За да се реализира предстоящият растеж от 380%, цената на Шиба Ину би трябвало да пробие главното равнище на опозиция от $0.000014 в допълнение към запазването на позицията си над основното равнище на поддръжка от $0.00001.

Факторите, които биха могли да допринесат за внезапното повишаване на цената на токена, включват повишаване на институционалния интерес към плана, позитивна смяна в общите настройки на крипто пазара и всеобщото приемане на токена като алтернатива за заплащане или предпазване на стойност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР