Напоследък на семейство Петканови определено не им върви. След като

...
Напоследък на семейство Петканови определено не им върви. След като
Коментари Харесай

Дани Петканов върти шашми с фитнес

Напоследък на семейство Петканови несъмнено не им върви. След като бяха упрекнати, че си вършат пиар с фиктивен бракоразвод поради подялба на апартамент, в този момент ги хванаха в крачка да залъгват почитателите си с спекулация обвързвана с манията на доста хора, а точно да вървят на фитнес. Заради пандемията зализе за спорт затвориха, а това даде опция за правене на пари при някои.

От няколко дни Даниел Петканов анонсира платено мобилно приложение, с което може да спортуваш в домашна конюнктура. По думите на лудия кореспондент - с него може да влезеш във форма за доста малко време, а самия той показва физиката си гол до кръста. В един от последните си постове Петканов изяснява, че към новото приложение имало толкоз доста интерес, че системата забила. "Всяка минута то е било сваляно над 100 пъти. Много хора споделиха за проблеми при регистрацията, аз също, без значение че съм "стар " консуматор също не можех да го употребявам ", омайва почитателите си чешита за да провокира интерес към виртуалната стратегия за спорт.

Под мненията обаче се появиха такива на възмутени хора, които явно са видяли защо става дума и въобще не са очаровани от метода по който Даниел натрупа дивиденти на техен тил. "Много необичайно за какво кода е тъкмо "dani4 " и като цяло това стана като нов излъган бизнес. В България гледат по какъв начин да ти вземат парите от нищото и това е някакви си по-известни персони стартират да популяризират всякакви зарибяващи нелепости и глупавия народ има вяра ", разяснява Тино Караджов в Инстаграм поста на Петканов.

Същият признава, че е бил пострадал от друга известна персона - артистът от "София денонощно " Адриан Зурков. За задачата заплатил 100 лева, само че не получил необикновен резултат от "виртуалните тренировки ". Според него и Дани Петканов е подхванал същата скица на припечелване на пари от наивници.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР