Напоследък едноименният герой от сериала Под прикритие“ Куката, изигран от

...
Напоследък едноименният герой от сериала Под прикритие“ Куката, изигран от
Коментари Харесай

Мариан Вълев – Куката падна на колене! Ето пред кого

Напоследък едноименният воин от сериала „ Под прикритие “ Куката, изигран от българския артист Мариан Вълев е една от най-често коментираните персони в медиите. Коментарите и ползата по негов адрес все още са подбудени от кино лентата, който той режисира – „ Лошо момиче “. В петък беше извършена предпремиерата на този филм в родния град на Вълев – Варна. И тази първа предпремиерна прожекция се оказа доста прочувствена за него.
Явно е, че упованията на феновете за кино лентата са били оправдани, тъй като след прожекцията на лентата в огромната зала на Фестивален и конгресен център – Варна, публиката, скочи на крайници и приветства Мариан, който пък от своя страна падна на колене и се поклони на всички тези хора, които оцениха труда му и безусловно препълниха залата, пишат от БЛИЦ.

Разбира се, след прожекцията Мариан Вълев се снима със своите почитатели, с фенове на кино лентата и раздаде доста подписи. И това надалеч не лиши малко време, а най-малко час. Той не скри и насладата си от похвалите, които получаваше, а от своя страна публиката го подари с безчет похвали за чудесната работа. Предпремиерното турне на „ Лошо момиче “ през вчерашния ден провокира еуфория и в Търговище. Обиколката продължава на 9 април във Велико Търново, Пловдив (10 април), Враца (13 април), Видин (13 април), Габрово (14 април), Карлово (14 април), Благоевград (15 април) и Ловеч (16 април). Гала-премиерата на продукцията в София ще бъде на 11 април (четвъртък), когато Вълев ще отпразнува и рожден ден.
Определено филмът провокира голям интерес и ще бъде много сполучлива продукция. Надяваме се, Мариан Вълев да не стопира да ни радва с забавни филми.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР