Напоследък Бритни се бе отдала на летни приключения и все

...
Напоследък Бритни се бе отдала на летни приключения и все
Коментари Харесай

Тайната среща на Бритни Спиърс и Елтън Джон

Напоследък Бритни се бе отдала на летни завършения и все вълнуващи моменти в персоналния си живот - женитба, по-късно меден месец... Но не щеш ли в този момент тя още веднъж ни изненадва с огромна вест, на каквато дълго време се надявахме.

Певицата прави дълго чаканото си завръщане в музиката. И то какво завръщане единствено!

Бритни Спиърс е записала дует дружно не с кого да е, а Елтън Джон. За да запазят концепцията си в загадка и да изпеят хитовата ария на Елтън от 1971 година " Tiny Dancer " двамата даже са се срещнали скрито, написа Page Six.
 Снимка 582129
 

За да чуем по какъв начин им се е получил взаимният план обаче, ще би трябвало да изчакаме още малко. Парчето се чака да излезе през идващия месец.

" Идеята беше на Джон, а Бритни му е огромен почитател ", издава източник. Той споделя още, че двамата към този момент са я изпълнявали пред хората в звукозаписното студио и са ги впечатлили. И то толкоз доста, че към този момент има упования това да бъде новият музикален шлагер за това лято.
 Снимка 582128
 

Признаваме, че към този момент ни се желае Бритни и Елтън по-скоро публично да пуснат песента, с цел да я чуем. Все отново, не сме слушали Бритни в ново парче откогато през 2016 година излезе " Slumber Party ", част от албума ѝ " Glory ".

А пък " Tiny Dancer " е добре прочут шлагер на Елтън Джон. Още повече, че се подрежда на 47-о място в класацията на Rolling Stone с най-великите песни на всички времена - 500 Greatest Songs of All Time за 2021 година
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР