Напомпаният със самочувствие Манчестър Юнайтед приема тази вечер, вторник, от

...
Напомпаният със самочувствие Манчестър Юнайтед приема тази вечер, вторник, от
Коментари Харесай

Напомпаният Юнайтед гони четвъртфинал в ШЛ

Напомпаният със самочувствие Манчестър Юнайтед приема довечера, вторник, от 21.45 ч. испанския Севиля в осминафинал-реванш от Шампионската лига.

„ Червените дяволи “ победиха през уикенда Ливърпул с 2:1 в дербито на Премиършип и излизат с висок морал а своя „ Олд Трафорд “ против андалусийците.

В първия мач Севиля имаше превес през по-голямата от дуела, само че не съумя да осъществя гол. Но и не позволи, тъй че нулевото реми оставя шансове и на испанците за ответната среща.

Жозе Моуриньо ще се опита да класира за пръв път от 2014 година Юнайтед на четвъртфиналната фаза в шампионата.

Манчестърският гранд обаче играе мъчно против испански отбори и има отрицателен баланс против тях в Европа. Досега „ алените дяволи “ са продължавали 6 пъти от сходни елиминации, само че 7 пъти са отпадали. Точният баланс е 13 победи, 21 равенства и 17 загуби против отбори от Испания.

Севиля загуби вкъщи от Валенсия в миналия кръг в Ла Лига, само че е несъмнено, че концентрацията на андалусийците е ориентирана точно към реванша с Юнайтед и в него те ще се опитат да идненадат англичаните.

В състава на Жозе Моуриньо под доста сериозен въпрос е звездата Пол Погба, получил контузия, само че се завръща Маруан Фелаини.

Рома и Шахтьор дават обещание представление

източник: БГНЕС

Рома и Шахтьор е другият осминафинал-реванш в Шампионската лига и срещата във Вечния град дава обещание представление и неопределеност до самия край.

В първия мач в град Харков двата отбора си размениха по едно полувреме, а Шахтьор стигна до поврат след първата част и завоюва дуела с 2:1. И двата отбора се понравиха тогава с атрактивната си и нападателна игра, а възможностите за класиране наподобяват почти равни.

„ Вълците “ евентуално ще търсят ранен гол на „ Олимпико “, само че украинците са предизвестени за това и ще се стремят да го избегнат и да на собствен ред да стигнат до гол във вратата на римляните.

Така или другояче и двата днешни осминафинални конфликта не са решени и дават обещание забавни развръзки, а вие можете да следите развоя им от 21.45 в Gong.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР