Наполи си гарантира шампионската титла пет кръга преди края на

...
Наполи си гарантира шампионската титла пет кръга преди края на
Коментари Харесай

Радостта в съблекалнята на Наполи

Наполи си подсигурява шампионската купа пет кръга преди края на сезона в Серия “А ” след равенството като посетител на Удинезе (1:1). “Партенопеите ” имат задатък от цели 16 точки пред втория Лацио и са недостижими на върха. 

Веднага след последния съдийски сигнал футболистите на Лучано Спалети започнаха да честват на терена, а към тях се причислиха и част от 10-те хиляди почитатели на отбора, които участваха на трибуните на “Дачия Арена ”. 

Купонът продължи с песни и танци в съблекалнята, като измежду най-дейните беше създателят на шампионския гол Виктор Осимен. Другата звезда на Наполи - Хвича Кварацхелия, се беше загърнал с грузинското знаме и плачеше от наслада. 

Днес тимът ще се завърне в Неапол, където ще бъде посрещнат от огромен брой почитатели. 

Снощи над 50 000 извършиха стадион “Диего Армандо Марадона ” и изгледаха на големи екрани дуела, който направи обичания им отбор първенец на Италия за първи път от 33 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР