Наполи се върна към победите в Серия А, след като

...
Наполи се върна към победите в Серия А, след като
Коментари Харесай

Наполи надви Салернитана и отново се върна към победите

Наполи се върна към успехите в Серия А, откакто завоюва с 2:0 като посетител районното дерби против Салернитана от единадесетия кръг.

Шампионите излязоха напред в резултата още в 13-ата минута, когато Пьотър Желински откри Джакомо Распадори в наказателното поле на домакините, а той не пропусна да вкара топката във вратата на Гийермо Очоа.

Две минути по-късно Наполи можеше да удвои своята преднина. Матео Политано насочи доста рисков удар, само че Очоа внимаваше и съумя да избие топката в корнер.

В 49-ата минута пред Политано се откри нова страхотна опция, само че след удара му топката мина на сантиметри настрана от десния непряк дирек на вратата на Очоа.

Очоа направи впечатляващо избавяне в 61-ата минута, когато отрази удара от границата на наказателното поле на Пьотър Желински.

Наполи удвои своята преднина в 82-ата минута. Елиф Елмас преодоля един противник, а по-късно с удар от границата на наказателното поле на Салернитана вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Очоа.

С тази победа Наполи събра актив от 21 точки и се изкачи на четвърто място във краткотрайното класиране, до момента в който Салернитана е финален с 4 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР