Наполи е започнал преговори за халфа на Пари Сен Жермен

...
Наполи е започнал преговори за халфа на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Наполи започна преговори за Пасторе

Наполи е почнал договаряния за халфа на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе. Френският първенец е подготвен да се раздели с аржентинеца, който към този момент не е чак толкоз основна фигура в отбора. Още повече, че парижани би трябвало да балансират финансите си, откакто пръснаха повече от 400 милиона евро за прехвърлянията на Неймар и Килиан Мбапе предишното лято.

Според информация на “Льо Паризиен”, точно Неймар, Мбапе и Кавани са единствените трима футболисти, които са оповестени за непродаваеми от френския първенец. Всички останали могат да си тръгнат, в случай че за тях дойде задоволително добра оферта.

Интерес към Хавиер Пасторе има от Наполи и Уест Хам, като италианците даже към този момент са влезнали в контакт с парижани. Проблем пред прехвърлянето обаче може да се окаже високата заплата на аржентинеца, който получава по 9 миилона евро на сезон и ще би трябвало много да понижи претенциите си, с цел да се стигне до прекосяването му на “Сан Паоло”.

В последните дни интензивно се приказва и за интерес към Марко Верати и Адриен Рабио от разнообразни клубове, които също е доста евентуално да си тръгнат от “Парк де Пренс”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР