Наполи е на една победа от така чакото повече от

...
Наполи е на една победа от така чакото повече от
Коментари Харесай

Наполи - Салернитана, играчите на Спалети са готови да направят последната крачка към титлата

Наполи е на една победа от по този начин чакото повече от три десетилетия продобиване на заветната купа в Серия А. Днес “партенопеите ” посрещат Салернитана, като футболистите на Лучано Спалети ще желаят да създадат последната крачка към “подпечатването ” триумфа. Малко по-рано през днешния ден Интер направи късен поврат против Лацио, с цел да сервира тази опция в пред неаполитанския отбор.

Двете огромни звезди на отбора Виктор Осимен и Хвича Кварцхелия водят офанзивата на отбора в този с опция да се трансформира в исторически дуел на “Диего Армандо Марадона.

Играчите на Салернитана пък бяха подразнени от това, че срещата бе отсрочена с един ден, защото по стратегия двата отбора трябваше да играят един против различен през вчерашния ден. Гостите от своя страна са непобедени в осем следващи срещи в шампионата и не считат да се предават елементарно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР