Напитка от ленено семе – елексир за здраве! За приготвянето

...
Напитка от ленено семе – елексир за здраве! За приготвянето
Коментари Харесай

Ползите за здравето от лененото семе

Напитка от ленено семе – елексир за здраве!

За приготвянето на напитката ви е нужна единствено 1 съставна част, само че резултатът й върху организма е необикновен!

Тази напитка има доста изгоди за здравето, както и оказва помощ за контролиране на мечтаното тегло и има страховит резултат върху кожата.

Лененото семе съдържа доста потребни субстанции, които включват витамини, минерали и омега-3 мастни киселини и фибри, които възстановяват работата на червата.

Лененото семе дейно почиства организма от отрови, възстановява метаболизма, понижава равнищата на кръвната захар и контролира апетита.

Тези семена всмукват нездравословните субстанции в тялото, прочистват червата, а също по този начин доставят тялото с лецитин, който подтиква метаболизма. Омега-3 мастните киселини, които се съдържат в лененото семе, задействат работата на потните жлези в тялото, оказват помощ за топенето на непотребните мазнини и по тази причина е идеално за намаляване.

Това е чудесно средство за поддържане на мечтаното телесно тегло.

Тази натурална напитка се предлага от доста диетолози за лекуване на гастрит, язва на стомаха, продължителен запек и хемороиди. Също по този начин оказва помощ при лекуването на цистит и пиелонефрит.

Преди да си легнете, залейте 3 супени лъжици ленено семе с един литър вряла вода и оставете да престои през нощта. Най-добре е да употребявате термос.

Препоръчва се използването на към 150 мл 3-4 пъти дневно, половин час преди хранене. Напитката би трябвало да се подготвя прясна всеки ден.

Напитката от ленено семе се употребява в продължение на 10 дни, прави се отмора за 10 дни и курсът се повтаря още веднъж, с цел да постигнете стремежи резултат. Това ще ви разреши да регулирате тежестта си и най-важното ще отслабнете по здравословен и безвреден метод.

Ефектите са самостоятелни, само че с цел да се понижи телесното тегло до мечтаното, са нужни 3-5 курса, а също по този начин е належащо да се храните вярно и да не преяждате.

Можете да употребявате тази напитка от ленено семе вместо закуска и вечеря. Можете даже да добавите мед.

При постоянна консумация ще забележите позитивни промени в кожата, която ще стане по-здрава, по-гладка и по-еластична.

Вижте още: Бутер питка със сирене

Въпреки всички потребни свойства на ленените семена, има противопоказания. Не се предлагат за хора, които имат тежко чернодробно заболяване. Ако това не е съществено здравно положение, можете да консумирате по-малко количество.

Освен това, имайте поради, че лененото семе интензивно дърпа пясъка и камъните от бъбреците и този развой би трябвало да бъде под непоколебим медицински надзор, с цел да се избегнат съществени затруднения.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР