Напателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че се надява той,

...
Напателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че се надява той,
Коментари Харесай

Обамеянг сравни триото на Арсенал с това на Ливърпул

Напателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг съобщи, че се надява той, Александър Лаказет и Никола Пепе да могат да повторят сензационното партньорство на върха на офанзивата на Ливърпул.

Обамеянг стартира по най-хубавия вероятен метод шампионата, разписвайки се два пъти в първите два кръга. Лаказет също откри своята голова сметка, а към двамата скоро се чака на цялостно обороти да се причисли и новото попълнение от Франция Никола Пепе. Габонският стрелец вижда паралели с тройката в нападението на Ливърпул - Садио Мане, Мохамед Салах и Роберто Фирмино.

"Да играем тримата ще е полуда, доста съм разчувствуван. Мисля, че можем да напимаме ритъма незабавно. За Пепе ще е по-лесно да се аклиматизира, защото знае френски. Той тренира с нас от едвам няколко седмици, само че позитивните знаци са доста ", разяснява миналогодишният топ изпълнител на Арсенал.

"През предишния сезон Ливърпул играха с трима начело и имаха страховит триумф. Защо и ние да повторим тази формула? Мисля, че сме способни на това. Има доста общо сред нас и тях. Аз и Пепе сме бързи и директни като Мане и Салах, до момента в който Лака е доста добър при задържането на топката с тил към вратата, сходно на Фирмино ".

"Ще бъде доста сложен мач против Ливърпул. Салах, Фирмино и Мане са измежду най-хубавите офанзивни тройка на земята, постоянно се пробват да вкарат и да играят един за различен ", приключи Обамеянг.

Двубоят сред Арсенал и Ливърпул е в събота, с начален час 19:30.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР