Напънала се планината и родила мишка! Пловдивчанин реши да удари

...
Напънала се планината и родила мишка! Пловдивчанин реши да удари
Коментари Харесай

Пловдивчанин удря рамо на руската армия, украси буса си с новата свастика

Напънала се планината и родила мишка! Пловдивчанин реши да удари едно рамо на съветската войска, като постави свастиката Z на буса си. Фордът, чийто притежател явно поддържа нашествието на Путин в Украйна ", е паркиран на ул. " Иван Гешев " в " Западен ".

За пръв път знакът Z беше видян върху съветска военна техника в края на февруари, няколко дни преди началото на войната. Руското военно министерство не споделя от кое място идва и какво значи знакът Z, само че го трансформира в знак на войната.

Сега знакът Z може да се види на всички места в огромните градове на Русия – върху капаците на колите, на автобусните спирки, по билбордове и плакати. Руската държавна телевизия RT, достъпът до която беше спрян в Европейски Съюз, пусна в онлайн магазина си тениски с този знак.

Употребата на признака не подмина даже учебните заведения – редица просветителни институции разгласиха фотоси на учениците, подредени тъй че да образуват признака Z. Персоналът в заведение за лекуване на онкоболни деца в Казан изкара пациентите си на открито и ги подреди във групировка Z.

За някои руснаци обаче Z се трансформира в знак на опасност. Хора, които се оповестиха обществено против съветската експанзия в Украйна, описват, че са намерили на вратите на домовете и офисите си знак Z, изписан със спрей или багра.

Не е мъчно да си представим какви са убежденията на човек, поставил върху автомобила си признака на войната. Няколко немски провинции към този момент криминализираха потреблението на новата свастика, за същото се готвят и в Чехия. В България този въпрос надали ще бъде подложен скоро на дневен ред, поради размерите на съветската агитация в страната.

Но на тези, които парадират със свастиката, ще напомним, че от началото на войната до през днешния ден са починали близо 200 деца, хиляди цивилни, а близо 5 милиона украинци са се трансформирали в бежанци.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР