Напълно възстановен е процесът на ваксинация против Covid-19 в Имунизационния

...
Напълно възстановен е процесът на ваксинация против Covid-19 в Имунизационния
Коментари Харесай

Възстановена е ваксинацията в Имунизационния център на Пирогов, след като имаше липса на ваксини

Напълно възобновен е процесът на имунизация срещу Covid-19 в Имунизационния център на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". По-рано през днешния ден, за къс период от време, бяха изчерпани количествата от имунизацията на Comirnaty (Pfizer) поради огромния брой искащи да се имунизират през празничните дни, оповестиха от лечебното заведение.

В момента " Пирогов " разполага с задоволителни количества от имунизациите на Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen. Осъществено е изключително зареждане с ваксини благодарение на РЗИ - град София, показват от болничното заведение. От там сервират опрощение за породеното стеснение на хората, чието предпочитание да се ваксинират с имунизацията на Comirnaty (Pfizer) е съвпаднало с времето сред изчерпването на имунизацията в ранния следобяд и доставката на нови количества в границите на същия ден.

От " Пирогов " напомнят, че в Имунизационният център, оголен в Медицинския център към института (с вход откъм бул. " Пенчо Славейков " ) работят три кабинета за имунизации - два за възрастни и един за деца.

Работното време на Имунизационния център за възрастни на следващия ден, 29 декември, е от 8.30 ч. до 18.30 часа. На 30 декември пунктът ще работи също от 8.30 ч. до 18.30 ч. На 2 и 3 януари 2022 година имунизационният пункт ще е отворен от 8.30 ч. до 18.30 часа.

Ваксинирането на децата на възраст от 5 до 11 години става след авансово записване на телефон 02/ 91 54 574 за рационалното разходване на флаконите при имунизацията на пациентите и след оценка на здравословното им положение от педиатър в деня на имунизацията срещу Covid-19. Кабинетът за деца ще е отворен на следващия ден, на 30 и 31 декември от 9.00 ч. до 16.00 часа. Имунизационният пункт ще отвори още веднъж на 2 януари следващата година с работно време от 9.00 ч. до 16.00 часа. На 3 януари имунизации още веднъж ще се вършат от 9.00 ч. до 16.00 часа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР