Напълно противоположни данни за хода на украинската контраофанзива идват от

...
Напълно противоположни данни за хода на украинската контраофанзива идват от
Коментари Харесай

Има ли украинска офанзива? Москва и Киев се надцакват с информация

Напълно противоположни данни за хода на украинската контраатака идват от Москва и Киев, съобщи Българска национална телевизия.

Сражения се водят на юг в Запорожка област и на изток - в Донецка. Украинската войска е почнала контранастъпление в най-малко четири сектора от фронтовата линия - в Луганска област, Бахмут, на границата сред Донецка и Запорожка област, и в региона на Орехова в Запорожие.
-->
Въоръжените сили на Киев оповестяват за триумфи, а съветското Министерство на защитата разгласява фрагменти по какъв начин съветски дрон унищожава украински танкове. Москва продължава да твърди, че контраофанзивата на Киев е несполучлива.

Противното оповестява основаният в Съединените щати Институт за проучване на войната, а английското военно министерство твърди, че украинските сили са пробили първите линии на съветската защита, само че в някои региони напредъкът им муден.

" Към момента сме евакуирали към 3 хиляди души от Херсонска и Николаевска област. Но това са свободните територии под наш надзор. В окупираните земи е невероятно да помогнем на хората. Руските терористи вършат всичко допустимо броят на жертвите да е допустимо най-голям. Руският обстрел продължава даже по пунктовете за евакуация ", съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР