Напълно неясни са причините, довели до състоянието на амок, при

...
Напълно неясни са причините, довели до състоянието на амок, при
Коментари Харесай

Енигма! Какво е накарало Илия да изпадне в амок и да убие мъчително пловдивския доцент? ВИДЕО

Напълно неразбираеми са аргументите, довели до положението на амок, при което Илия Стоичков е умъртвил пенсионирания учител Стефан Нейков. Нито проверяващите, нито обвинителите не са разбрали какво е отключило експанзията в мъжа, написа trafficnews.bg. Единствено юристът му загатна, че аргументите за афекта ще станат ясни по-нататък. Той добави, че брачната половинка на Стоичков не е имала любовна връзка с доцента.
Според обвинителите претекстът за убийството е ревнивост, защото брачният партньор схванал за контактите на брачната половинка си с пенсионирания учител.Тя се записала да учи в Аграрния университет още през 2005 година, само че по разнообразни аргументи неведнъж прекъсвала и не успявала да приключи висшето си обучение.
Нейков заречен да й помогне да се дипломира, само че в подмяна на това изискал някои услуги. Според обвиняването доцентът е изискал и пари, с цел да помогне. Докъде тъкмо са стигнали връзките сред двамата е обект на следствието, което сега продължава.
Съпругът на " безконечната " студентка обаче схванал за случилото се и буен. С помощта на жена си, той най-вероятно е решил да заложи капан на преподавателя и да му даде урок. Тя го поканила на среща отвън града, покрай Спортната зала до Оризари. Той отишъл, само че минути по-късно на мястото дошъл и брачният партньор, въоръжен с бухалка. Нахвърлил се върху него и безусловно го смлял от пердах. След това го натоварили на колата и го откарали до Военна болница, където бил паркиран автомобилът на Нейков - " Фолксваген ".
По време на делото през днешния ден бяха разкрити и кошмарни детайлности за гибелта на доцента. Той е бил грубо пребит и изтезаван полово. Аутопсията е открила голям брой пострадвания по главата, кръвоизливи, счупени ребра, раздрани черва и скъсване на аналния отвор. " Убиецът е вкарал бухалката в него "
Иванка е признала всичко в полицията. След като половинката й лишил живота на преподавателя, тя отнесла оръжието и го захвърлила на брега на река Марица. В унисон с подробния роман за убийството, униформените са разкрили бухалката навръх посоченото от нея място.
Съдът реши да остава зад решетките Илия, като магистратите са сметнаха, че има действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение.”. Определението не е неокончателно и предстои на обжалване до понеделник в Апелативен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР