Напълнели сте заради изолацията, търсите начини да се движите повече

...
Напълнели сте заради изолацията, търсите начини да се движите повече
Коментари Харесай

Кортни Кардашян търси начини за отслабване след изолацията - slava.bg

Напълнели сте поради изолацията, търсите способи да се движите повече и да отслабнете... Е, не сте единствено вие. Има доста известни персони, които признаха, че са се поотпуснали, седейки у дома и резултатът на кантара несъмнено не им е харесал. Да вземем да вземем за пример Кортни Кардашян, която показа, че е качила малко над 2 кг и половина.

Участвайки в рубриката „ Wednesday Wellness “ на известен влогър в YouTube, тя описа какво прави заран, с цел да отслабне.

„ Аз върша фастинг, по тази причина не мога да хапвам преди 11 часа “, призна 41-годишната звезда пред Стефани Шепърд.

Кортни разкри детайлности за периодическото недояждане, като посочи, че то усъвършенства метаболизма, понижава възпалението и спомага за понижаване на килограмите.

Здравословното хранене е приоритет номер едно в режима на модела. В него има доста зеленчуци и биохрани.

Риалити звездата признава, че със сестра ѝ Клои постоянно си похапвали нездравословна храна, само че към този момент след появяването на децата и придвижване на възрастта би трябвало да мислят какво гълтам и да се грижат за фигурата си.

Кортни показва, че когато не прави фастинг, обича да стартира деня си със зелено смути, с което получава витамини и минерали, даващи ѝ сила.

„ Трябва да одобрявам моите витамини, само че не и на празен корем, ето за какво ги взимам под формата на смути “, разяснява още тя.

Основните съставки на смутитата на звездата са авокадо, банан, както и спанак. Тя избира да натъртва и на безглутеновите храни денем.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР