Нападките от страна на Бойко Борисов, че правителството не се

...
Нападките от страна на Бойко Борисов, че правителството не се
Коментари Харесай

Радев: Нападките на Борисов са гузна истерия на този, който съсипа здравеопазването

Нападките от страна на Бойко Борисов, че държавното управление не се оправя с коронавирус рецесията, са гузна нервност на политика, който унищожи българското здравепозване. Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да построи национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България, разяснява президенът Румен Радев пред публицисти в Добрич.

Държавният глава акцентира, че кабинетът прави всичко допустимо, с цел да овладее рецесията и да обезпечи продуктивност на всички здравни заведения, без да се затваря страната.

Според него всички ограничения за подкрепяне на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при изискванията, които са му дадени или да затвори и да получава финансова поддръжка.

Както знаете, държавното управление прави всичко допустимо да овладее рецесията, да обезпечи продуктивност на всички лечебни заведения - тъй че, ние да преминем през това тестване без да затваряме страната, без да лишаваме българите от обществен и културен живот и опция да упражняват своята специалност и да имат приходи, без да разсипваме бизнеси, акцентира президентът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР