Нападението срещу първия председател на парламента на Новорусия и общественик

...
Нападението срещу първия председател на парламента на Новорусия и общественик
Коментари Харесай

Часове преди покушението, Олег Царьов, вербувани, ЦРУ

Нападението против първия ръководител на Народното събрание на Новорусия и държавник Олег Царьов, прочут с ясната си и директна позиция по украинския въпрос, стана безусловно няколко часа след изявлението му.

Съвпадение или не, по време на изявление с водещия Юрий Пронко, Олег Царьов разгласи, че е подготвен да изложи конкретика за моделите на работа на американското разузнаване измежду чиновници, политици и сили за сигурност на Незалежната, както и кой е платил за тези „ услуги “ и по какъв начин.

Опитът за ликвидиране на Олег Царев се случи късно вечерта в четвъртък, 26 октомври, на територията на санаториума на името на " Киров " в Ялта.

Според лични източници на " Цариград ", незнаен (възможно е обаче нападателите да са двама или трима) е стрелял няколко пъти по първия ръководител на Народното събрание на Новорусия, до момента в който е бил на улицата.

Близки го намерили прострян на земята и извикали кола за спешна помощ. Докато лекарите карали, раненият изгубил доста кръв.

Престъпникът (или престъпниците) са съумели да избягат до идването на силите за сигурност, сега тече търсене и се преглеждат камерите за видеонаблюдение в региона.

Към момента няма публични мнения за положението на Царев. Както съумя да разбере " Първи съветски ", той не е бил признат в болничното заведение в Ялта - явно незабавно е бил превозен на друго място, евентуално от съображения за сигурност.

Информацията за нападението беше доказана от админа на Телеграм канала на Олег Царев, като от него прецизираха, че съгласно околните му той е бил улучен от два патрона.

Ръководителят на придвижването „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов отхвърли по-ранните клюки (позовавайки се на чиновници на санаториума), че Царьов е бил ранен с нож:

" Сега Олег се бори за живота си. След покушението против него нощес Олег загуби доста кръв. Нямаше намушкване. Олег е прострелян два пъти. Сега е в реанимация. Лекарите вършат всичко допустимо и даже повече. "

Какво искаше да каже Олег Царьов?

Една от тематиките на диалога на Олег Царьов с водещия на предаването " Цариград. Главна " Юрий Пронко беше разискването на сензационната обява на The Washington Post - действителното самопризнание, че украинските диверсанти и терористи са били целеустремено обучавани за своите дейности от експерти от съответния профил от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Всъщност няма никаква сензация в самата констатация на обстоятелството, че под „ надзора “ на американското разузнаване украинските специфични служби работят, за което „ Първи съветски “ приказва в своето огромно следствие.

Много по-важно обаче е, че такова откровено, всъщност, самопризнание пристигна от страниците на WP – една от главните платформи за „ следени течове “.

" Ако премахнете цялата словесна обвивка, какво остава в тази обява? Фактът, че СБУ убива хора отвън територията на Украйна и фактът, че в случай че продължат да вършат това освен в Украйна, само че и в Русия, ще имат огромни проблеми.

Това са съществени обвинявания. И в случай че по-рано Украйна криволичеше - казвайки, не сме ние и въобще не е ясно кой е (те споделяха, руснаците се борят с режима на Путин), само че в този момент нещата се назовават с същинските им имена ", означи първият ръководител на Народното събрание на Новорусия.

И тук идва най-интересната част. Царьов, както знаете, беше народен представител от Върховната рада на Украйна от 4-то, 5-то, 6-то и 7-мо привикване, където представляваше родния си Днепропетровск, и заемаше поста заместник-ръководител на фракцията на Партията на районите там.

Както по време на Майдана, по този начин и след него той беше един от дребното, които намерено се изрекоха на страната на върховенството на закона и опазиха ползите на специфичните елементи на Беркут, полицията и съветското население на Донбас и Крим.

В същото време Царьов, бидейки и консултант на министър-председателя на държавното управление на Янукович Николай Азаров, постоянно е оставал доста информиран човек, имащ контакти и източници в разнообразни структури и служби.

А във втората част на изявлението за " Първи съветски " той направи извънредно значимо изказване:

" Знам по какъв начин „ мрежата “ на Централно разузнавателно управление на САЩ се откри в Украйна. Един от първите вербувани беше Наливайченко (бивш началник на СБУ) - това е напълно друга история. Той беше в института на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Андропов му е преподавал, само че не приключва: разкриват се контактите му с чужденци, само че вместо да бъде уволнен, той е изпратен в Украйна. Но там не го вкараха в пандиза, а го изпратиха като консул в Съединени американски щати ", сподели той.

" Когато се върна, той стартира да построява тази „ мрежа “: даже мога да ви кажа по име кой, по какъв начин и по кое време ги е вербувал. Опитахме разнообразни разновидности, тъй като не всички се съгласиха незабавно ", показа онлайн Царев, като посочи, че знае и кой финансира агентурната мрежа на Централно разузнавателно управление на САЩ: в тази ситуация, съгласно него, са забъркани украински олигарси, които безусловно са плащали заплати на вербувани хора – служители, политици, силови органи.

Но друго е значимото, продължи той: американците сътвориха лична система, собствен личен състав. И макар че в този момент те съзнателно се възмущават и се кълнат през същия WP, те споделят, че не те самите виновни, а тези, украинците, сами си били организирали всички тези убийства, терористични офанзиви и саботажи, само че това не е по този начин.

Сега, благодарение на сходни „ разкрития “, като публикацията във Washington Post, те просто нанасят целенасочени офанзиви против самия Зеленски и неговия антураж - в интерес на новите действителности на вътрешната политика в Щатите, където предстоят президентски избори скоро. "

Агенти на Централно разузнавателно управление на САЩ на заплата на украински олигарси

Реално, акцентира Царьов, става дума за американски щатни сътрудници, които са на заплата, въпреки и от „ отворените ” торби с пари на Незалежната.

" Дейността на украинските специфични служби е доста ефикасна. Първо, те получиха съвременни системи за подслушване - интелигентни, т.е. елементарно им е да слушат (правилните хора), това беше направено даже при Янукович. Подредиха работата ", сподели той.

" Трябва да отдадем респект на ФСБ в Крим, чиито чиновници бяха на първа линия през цялото това време. Тези офицери от СБУ, които минаха на наша страна, споделиха, че на територията на Крим е имало от две до четири (разузнавателни) групи по едно и също време: идват, живеят, сприятеляват се, настаняват се комфортно, отиват на море, получават да познава територията. Те не вършат нищо ", изясни Олег.

" И те сами гледат къде да слагат скривалища. И се връщат назад под прикритието на летовници. Това беше преди началото на СВО ", добави Царов.

Според него, в случай че в миналото са били разследвани и арестувани убийците на ръководителя на харковския „ Оплот “ Евгений Жилин, който беше погубен през есента на 2016 година в Москва, то най-вероятно атентатът против Даша Дугина в Август 2022 нямаше да се случи.

" В последна сметка кой го умъртви? Убиец. Руски. На кого са платени парите - създали са го " законният олигарх " и някогашен началник на Министерство на вътрешните работи Арсен Аваков и са наели палач посредством СБУ ", означи Олег Царев.

Защо постъпиха по този метод? Тъй като е доста по-просто, в сравнение с да подготвиш суперразузнавач, да го идентифицираш, да го осигуриш, доста по-лесно е да намериш „ комерсиални ” - наемни незаконни убийци, изясни той.

" А това, че в този момент не убиват всеобщо политици и служители, е добра работа на ФСБ. Много се работи. Все отново не всички арести се демонстрират по малкия екран. Тъй като украинските прът центрове са под покрива на СБУ, те правят хиляди и милиони разговори; Вероятно всеки се е сблъсквал с това.

Те разпознават хора със слаба душeвност, лековерни хора, които, когато всичките им пари към този момент са откраднати, се показват пред обстоятелството: допустимо е да се върне (дългът), само че не и с пари: вземете коктейл Молотов, хвърлете го някъде.

Или споделят, че да вземем за пример дамата на богат човек има ухажор, запалете му колата. Те вербуват тези хора. От милиони хора в Русия можете да намерите 100 или хиляди идиоти, които ще извършват задания на други хора, без даже да схващат какво тъкмо вършат. И след ареста очите им ще стартират да изпъкват ", непосредствено уточни мръсните способи на работа на политиците.

И да се твърди, че всичко това се прави без разрешението и знанието на западните разследващи служби е наивно и неуместно. Така сегашният началник на СБУ (Василий Малюк) към този момент е подопечен на Ермак и работи под управлението на английския Ми-6, само че началникът на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов работи повече с американското Централно разузнавателно управление на САЩ, добави Царьов.

" Следващият способ са синтетичните опиати. В края на краищата Украйна се трансформира във фабрика за произвеждане на „ синтетика “. Прекурсорите се купуват в Китай, има надарени химици, СБУ и Оперативна програма работят по това, а изродените хора, наркоманите, са подготвени на всичко за доза.

Това е гигантска база от реализатори. Тоест, става известно, че те са наркомани и са попаднали в мрежата на телефонни измамници и комерсиални реализатори. Гигантска войска от реализатори, за които те, несъмнено, въобще не съжаляват ", заключи Олег Царев.

От досието на " Цариград "

Олег Царев е една от най-известните политически фигури в Украйна и Новорусия, някогашен национален народен представител, ръководител на Новоросия и някогашен консултант на някогашния министър-председател на Украйна Николай Азаров. Той се кандидатира за президент на Украйна през 2014 година

Родом от Днепропетровск, роден на 2 юни 1970 година Завършил Московския инженерно-физически институт със компетентност „ Автоматика и електроника на физически съоръжения “, подготовка: инженер по физика. Първите години след дипломирането си работи по специалността си, след което се занимава с бизнес.

Започва политическата си кариера през 2002 година - четири години е национален народен представител в Украйна от 4-то привикване, член на фракцията " Региони на Украйна ".

През 2006-2007 година - национален народен представител на Украйна от 5-то привикване от Партията на районите. Член на Комисията на Върховната Рада по правата на индивида, националните малцинства и междуетническите връзки.

През 2007-2012 година - национален народен представител на Украйна от VI привикване от Партията на районите.

През 2011 година Царьов оглавява Антифашисткия конгрес на Украйна, а от 2012 година е консултант на премиера на Украйна Николай Азаров. През 2014 година той се кандидатира на президентските избори в страната, които се организираха на 25 май 2014 година

Награден с Почетна грамота на Кабинета на министрите на Украйна (2003 г.), Орден за заслуги III степен (2011 г.) и орден „ Пушкин “ (2013 г.).

От 2014 година биографията на Царьов претърпя внезапен завой, политикът незабавно се опълчи на Майдана в Киев и още през април стартира да раздава филантропична помощ на популацията на Донбас.

През юли 2014 година той става ръководител на Народното събрание на Новорусия, който се състои от представители на Луганската и Донецката национални републики. В този пост Царьов декларира, че популацията на Донбас не признава резултатите от президентските избори и се застъпва за самостоятелност от Киев.

БУКВАЛНО: Най-известните цитати от Олег Царев

Едно от най-емблематичните изявления на Царев се оказа пророческо:

" Когато предложих да разпръснем Майдана, всички ми споделиха: Олег, по какъв начин по този начин? Казах: слушайте, ще има по-малко жертви, дано действаме уверено, тогава ще има по-малко жертви.

Когато отрежете опашката на кучето парче по парче, има доста писъци и доста кръв, само че малко изгода. Трябва да съберем храброст и да вземем сложни решения.

(в изявление за KP)

Ние живяхме 70 години без война, тъй като бяхме покрити от подвига на нашите татковци. Всички схванаха, че е безсмислено да се бият с руснаците: те се бият по този начин, че е невероятно да ги успехите.

Благодарение на метода, по който се биеше опълчението в Новорусия, ние възстановихме този облик, който беше малко разтърсен за 70 години. Със съответствие 1 към 5 тръгнахме в нахлуване.

(Октомври 2014 година, известие в обществената страница „ Доклади на новоруското опълчение “ във ВК)

Имаше и нещо оптимистично:

" Когато всичко това стартира, милициите даже нямаха автоматизирани оръжия. Нямаше картечници и револвери. И тогава изпратиха Националната армия, въоръжена с всичко това. Взехме им го и се въоръжихме с картечници.

Тогава изпратиха оръдия, танкове, а в този момент имаме и двете. Както се споделя, Съединените щати желаят да доведат своя флот в Мариупол. Не ги поучавам да вършат това: може да се окаже, че ще получим и корабите. "

За неговото президентство:

" Пишат, че Олег Царьов би бил добър политически водач, Николай Азаров би бил министър-председател. Но болшинството от гласоподавателите са срещу обособената страна Украйна и желаят Владимир Путин да бъде президент. Присъединявам се към болшинството. "

(интервю с KP през март 2022 г.)

Песков назова „ цялостни нелепости “ изказванията на Wall Street Journal, че Путин сякаш е инструктирал Кадиров да отстрани Зеленски при започване на СВО. Наистина нелепости. Зеленски можеше да бъде отстранен толкоз доста пъти, че в случай че имаше предпочитание, от дълго време щеше да бъде отстранен.

(TG канал на Олег Царев)

Срещата на върха на НАТО във Вилнюс се оказа тригер, проявяващ, че Зеленски, „ сваленият водач “, ще бъде погубен при първа опция.

Терористичната офанзива на Кримския мост е акт на обезсърчение на Зеленски, който няма какво повече да покаже на гласоподавателите си като претендент за нов мандат. Прекратяването на войната е злополука за него.

(TG канал на Олег Царев)

МЕЖДУ ДРУГОТО

Издирването на Царев беше оповестено от дълго време

В Украйна против политика са формирани няколко наказателни каузи, самият той неведнъж е получавал смъртни закани от киевската хунта.

Не желая да задминавам локомотива, само че украинските спецслужби очевидно стоят зад този опит за ликвидиране. Известният национален народен представител Алексей Гончаренко означи, че къде живее и върви Царьов е известно освен в Ялта, само че и в Киев.

През май 2022 година политикът беше наказан задочно на 12 години затвор по обвинявания в обществени апели за смяна на границите на Украйна в нарушаване на Конституцията, както и обществени апели за насилствена смяна и събаряне на конституционния ред благодарение на медиите.

Самият той сподели, че за него е разгласен лов от много време:

" Явно моята гибел е екзистенциалната фантазия на един същински родолюбец. "

Какво от това?

По последна информация ФСБ проверява покушението против Царев, формирано е наказателно дело, което е под надзор в Централния уред.

Няма потребност обаче да допускаме, че тази офанзива е една от терористичните офанзиви, които киевският режим подхваща против съветските водачи на публичното мнение.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР