Нападателят Тимъти Уеа ще довърши сезона в шотландския Селтик като

...
Нападателят Тимъти Уеа ще довърши сезона в шотландския Селтик като
Коментари Харесай

Синът на Джордж Уеа ще довърши сезона в Селтик

Нападателят Тимъти Уеа ще довърши сезона в шотландския Селтик като преотстъпен от френския Пари Сен Жермен, оповестиха от отбора от Глазгоу. Синът на някогашния нападател на Монако и Милан, както и сегашен президент на Либерия - Джордж Уеа, има два гола за парижаните в шест мача и едно попадение в осем дуела за националния си тим.

Уеа, който е единствено на 18 години, напусна Пари Сен Жермен в деня, в който подписа нов контракт с френските първенци до лятото на 2021-а година. Селтик няма алтернатива да откупи неговите права след края на сезона, тъй че той ще се завърне сигурно в Париж.

Look who’s out with the #BhoysinDubai...

Timothy Weah will join in tomorrow’s Hoops training session at the NAS Sports Complex! #WelcomeWeah pic.twitter.com/AdcMLPTkAV
— Celtic Football Club (@CelticFC) 8 януари 2019 година Уеа се причисли към школата на Пари Сен Жермен през 2014-а година и не е играл за първия тим от 18-и август насам.

Селтик е водач в генералното класиране на шотландското състезание, само че Рейнджърс е еднакъв по точки на първото място с 42. Килмарнък е трети с 41, само че и двата отбора са с по мач повече от " детелините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР