Нападателят Роберто Фирмино реши да се присъедини по-рано към лагера

...
Нападателят Роберто Фирмино реши да се присъедини по-рано към лагера
Коментари Харесай

Фирмино се присъедини два дни по-рано към лагера на Бразилия в Лондон

Нападателят Роберто Фирмино реши да се причисли по-рано към лагера на националния тим на Бразилия в Лондон. Той ще се бори за място в титулярния състав на отбора с Габриел Жезус. Футболистът на Ливърпул дойде в подготвителния център на Тотнъм, където се приготвят бразилските национали, късно в понеделник, а през днешния ден мина фитнес проби. " Имах още два дни за отмора, само че взех решение да дойда по-рано и да стартира подготовка ", сподели Фирмино за уеб страницата на бразилската футболна конфедерация.
Roberto Firmino has joined the Seleção in London and is declared available for the match vs Croatia at Anfield on Sunday.

Marcelo and Casemiro are expected to arrive tomorrow. pic.twitter.com/oiHeicz7VH
— Seleção Brasileira (@BrazilStat) May 29, 2018 Нападателят беше освободен от тренировките на Бразилия до сряда, откакто Ливърпул загуби на финала на Шампионската лига с 1:3 от Реал (Мадрид) в неделя в Киев. Играчите на испанския отбор Каземиро и Марсело би трябвало да дойдат в Лондон в сряда. Фирмино се бори за титулярното място в националния тим с нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус, който пропусна към два месеца от сезона поради травма на коляното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР