Нападателят Никлас Фюлкруг се превърна в герой за Германия при

...
Нападателят Никлас Фюлкруг се превърна в герой за Германия при
Коментари Харесай

Героят за Германия: Рискувахме и заслужено взехме точка

Нападателят Никлас Фюлкруг се трансформира в воин за Германия при равенството 1:1 против Испания на Мондиал 2022. Голмайсторът на Вердер Бремен влезе като запаса и се разписа във вратата на Унай Симон, с цел да донесе скъпа точка на Бундестима. 

Фюлкруг разяснява, че Маншафта е рискувал и справедливо е стигнал до точка против " Ла Фурия ". 

„ Играхме с риск най-после, тъй като трябваше да вкараме гол, да играем за добър резултат. Заслужено изравнихме. Рискувахме, само че се взехме решение благодарение на нашия щаб и успяхме да изравним и да вземем точка “.

Фюлкруг разяснява едно изявление на треньора на Херта Берлин, че сигурно би го викнал в националния тим, в случай че зависеше от него.

„ Сандро Шварц схваща от футбол и се веселя, че сподели това нещо за мене. Важно е, че взимаме точка, само че имаме още благоприятни условия да се изкачим нагоре и да отидем в идната фаза от шампионата.

„ Бях доста спокоен за мача сред Япония и Коста Рика. Нищо не можехме да създадем. Не е нещо, което да ни накара да полудеем от наслада. От това, което Коста Рика направи, можем да гледаме умерено към идващия мач “, сподели още Фюлкруг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР