Нападателят на Зенит Сердар Азмун е привлякъл интереса на Атлетико

...
Нападателят на Зенит Сердар Азмун е привлякъл интереса на Атлетико
Коментари Харесай

И Атлетико е кандидат за Азмун

Нападателят на Зенит Сердар Азмун е привлякъл интереса на Атлетико Мадрид, написа Corriere del Mezzogiorno. " Дюшекчиите " обаче ще се замислят по-сериозно за привличането на иранеца единствено при положение, че не съумеят да подпишат с никоя от главните си трансферни цели, а те включват Единсон Кавани, Аркадиуш Милик и Мауро Икарди.

Любопитен факт е, че през 2016 година Азмун вкара гол на Атлетико в Шампионската лига, само че с екипа на Ростов.  Наполи и трио от Премиър лийг дебнат голмайстора на Зенит
Нападателят прави мощен сезон и се разписа 10 пъти в 21 мача в съветското състезание. На сметката на някогашния футболист на Рубин и Ростов има и 6 асистенции. Ръководството на Зенит би се съгласило да го продаде за не по-малко от 25 млн. евро.

Към днешна дата най-сериозният кандидат за иранския национал е Наполи. Представители на клуба към този момент са разговаряли с хора от обкръжението на Азмун. Английските Евертън, Лестър и Уест Хам също наблюдават обстановката към 25-годишния стрелец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР