Нападателят на Ювентус - Мойс Кийн е напуснал лагер-сбора на

...
Нападателят на Ювентус - Мойс Кийн е напуснал лагер-сбора на
Коментари Харесай

Обвиниха нападател на Юве в отказ да играе за Италия поради липса на мотивация, той отрече това да е причината

Нападателят на Ювентус - Мойс Кийн е напуснал лагер-сбора на младежкия народен тим на Италия и по този начин ще пропусне идното Европейско състезание до 21 години.

Според “Гадзета дело спорт ” и “Тутоспорт ” до това решение се е стигнало след откровен диалог сред Кийн и Паоло Николато, в който играчът е признал, че няма нито физически, нито персонални проблеми, само че има липса на мотивация за присъединяване във въпросния шампионат. Така “адзурините ” няма да разчитат на 23-годишния футболист, който през миналия сезон означи 8 гола в 40 мача за Юве във всички шампионати. За мъжкия състав на Италия нападателят има 12 дуела с 4 попадения, само че последно получи повиквателна от Роберто Манчини през октомври 2021 година.

По-късно обаче самият Кийн разгласява стори в Инстаграм, на което се вижда скрийншот на новината. Той постави голям стикер, гласящ: “фалшиви вести ” и добави сбитото: “Не започвайте… ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР