Нападателят на Ювентус Марио Манджукич все още не е наясно

...
Нападателят на Ювентус Марио Манджукич все още не е наясно
Коментари Харесай

Борусия остава фаворит за Манджукич

Нападателят на Ювентус Марио Манджукич към момента не е наясно къде ще играе през новия сезон. 33-годишният хърватин наскоро възобнови контракта си, само че след идването на треньорския пост на Маурицио Сари е малко евентуално да остане в отбора, тъй като не пасва на стила, налаган от новия ментор. Очакванията са Кристиано Роналдо да заеме ролята на централен нападател, а за Манджукич няма да има място.

Според " Tuttosport " Борусия (Дортмунд) е любимец за подписа на хърватина. Той имаше сполучлив престой в Бундеслигата с екипа на Байерн (Мюнхен) и даже завоюва Шампионската лига. " Жълто-черните " търсят умел голмайстор, а Манджукич е тъкмо подобен.

" AS " обаче твърди, че Марио изненадващо може да се върне в Атлетико Мадрид. Той беше част от състава на " дюшекчиите " през сезон 2014/15 и вкара някои значими голове, само че след това мина в Ювентус и се трансформира в много значима фигура за " остарялата госпожа ".

Не е загадка, че Манджукич има и примамливи предложения от Съединени американски щати и Китай, само че неговото предпочитание е да остане в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР