Нападателят на вкара втория си гол за тима за успеха

...
Нападателят на вкара втория си гол за тима за успеха
Коментари Харесай

Атанас Илиев обясни защо му е трудно да бележи в Италия

Нападателят на вкара втория си гол за отбора за триумфа с 3:1 над като посетител, откакто се появи на терена като запаса в средата на второто полувреме.
 Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б
" Голът беше доста значим, бях на точното място в точния миг и съм благополучен, че вкарах. Доставиха ми наслаждение думите на господин Сотил по мой адрес след мача. Тренирам крепко всеки ден, с цел да съм подготвен, когато получа опция. Ще бъда още по-щастлив, в случай че продължа да въвеждам за тима. Вярно е, че стилът на игра в Италия е друг от това, на което съм привикнал, и по тази причина нуждая се от повече време, с цел да се приспособя ”, сподели някогашният нападател на пред районния уебсайт ascoli.cityrumors.it. " Добре се усещам в тима. Това бе значима победа, тъй като искахме да спечелим трите точки непременно, с цел да стартираме по най-хубавия метод втория цикъл от мачове. При гостуванията играем по-спокойно и отпуснато и по тази причина печелим повече точки на открито. Посвещавам гола си на фамилията си, което, макар че е в България, непрекъснато следи изявите ми и ме поддържа ", сподели още националът.

" Много ми хареса духът, с който се включи след почивката. Той е ужасно момче, има чудесни качества в наказателното поле. Не е елементарно за състезател, който идва от, в състезание като нашето, което е мъчно и доста тактическо. Начинът на тренировки също е напълно друг. Той го направи с огромен професионализъм. Нека напомня, че е национал на ", похвали го след успеха треньорът Андреа Сотил. " Харесва ми и упоритостта, с която стартира да се готви след Коледа. Искаше да се отпуши с гол и той го направи, само че ми хареса най-много методът, по който влезе в игра. Успя да вдигне тима и да вкара характерен гол за централен нападател в наказателното поле. Доволен съм за него ", сподели още наставникът.
 Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б 22 яну | 17:13  Асколи прекъсна отрицателна серия, Атанас Илиев влезе в края Асколи прекъсна отрицателна серия, Атанас Илиев влезе в края 15 яну | 00:47 Още от Българи зад граница  Стивън Петков донесе победа на Фейрензе с осмия си гол през сезона Стивън Петков донесе победа на Фейрензе с осмия си гол през сезона 24 яну | 00:26 3996 0  Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б Атанас Илиев се разписа, а Андреа Христов дебютира в българско дерби от Серия Б 22 яну | 17:13 10417 6  Попето се разписа в първата контрола на Сочи Попето се разписа в първата контрола на Сочи 21 яну | 03:10 117 2  Ето за кои футболисти е дал своя вот и Ивайло Петев Ето за кои футболисти е дал своя вот и Ивайло Петев 18 яну | 16:30 3060 2  В Динамо (Букурещ) безапелационни: Пламен Илиев не може да се тръгне като свободен сътрудник В Динамо (Букурещ) безапелационни: Пламен Илиев не може да се тръгне като свободен сътрудник 17 яну | 16:03 3092 2 Виж всички Водещи Новини  ЦСКА - София показа колумбийски нападател ЦСКА - София показа колумбийски нападател 24 яну | 13:35 8567 87  ЦСКА 1948 4:3 Борец, хеттрик и асистенция за Георги Русев ЦСКА 1948 4:3 Борец, хеттрик и асистенция за Георги Русев 24 яну | 14:10 5965 9  Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен 24 яну | 09:19 33698 67  Георги Петков: Стоилов е спасението на Левски, купата със Славия ми е най-сладка Георги Петков: Стоилов е спасението на Левски, купата със Славия ми е най-сладка 24 яну | 09:28 16817 47  Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа Марин Петков приветства Кръстев: Ще помогне на Левски, желая Купата и присъединяване в Европа 24 яну | 08:22 19718 46 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР