Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо грабна Златна обувка в Еквадор,

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо грабна Златна обувка в Еквадор,
Коментари Харесай

Признание: Жорди Кайседо грабна Златна обувка“

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо сграбчи " Златна обувка " в Еквадор, откакто се трансформира в локалния футболист с най-вече голове за предходната година. По този мотив на тарана бе отдаден материал в южноамериканското издание Балонлатино, написа " Тема спорт ".

" Фокусът на медиите постоянно е върху аржентинските, уругвайските, чилийските, бразилските и колумбийските футболисти. Въпреки това, напоследък няколко еквадорски играчи се откроиха в Европа. Единот тях беше Жорди Кайседо, който завоюва " Златната обувка " през 2021 година като голмайстор на Еквадор с 27 гола в 45 мача за ЦСКА от България ", написа в материала.
 ЦСКА се мести на Националния стадион при зелена светлина за
ЦСКА се мести на Националния стадион при зелена светлина за " Българска войска "

Това значи, че през 2023-а " алените " ще би трябвало да домакинстват на " Васил Левски "

" Първото му попадение беше през февруари при успеха над Черно море с 1:0, това беше голмайсторското кръщене на Кайседо с българския тим. Той подписа контракт с ЦСКА на 5 февруари и 15 дни по-късно вкара ", споделя изданието.

" Жорди означи общо 19 гола за състезание през годината, а в тези дуели тимът му завоюва 11 победи и стигна до 7 равенства. Той вкара 7 гола за Купата на България, веднъж бе прецизен в евротурнирите ", означават от изданието.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР