Нападателят на Сампдория Маноло Габиадини, който беше вторият заразен с

...
Нападателят на Сампдория Маноло Габиадини, който беше вторият заразен с
Коментари Харесай

Заразеният Габиадини: Измъчвам се от мисълта, че можех да разпространя вируса

Нападателят на Сампдория Маноло Габиадини, който беше вторият инфектиран с ковид футболист в Серия " А ", описа по какъв начин е претърпял новината за своя позитивен тест.

" Почувствах се малко зле на 10 март, само че не мислех, че това е поради вируса. Въпросната нощ спах неприятно, а на сутринта бях малко зашеметен, само че не бях с висока температура на досег. Реших, че тя е добре, защото беше 37,5 градуса. Обадих се на клубния доктор, а жена ми предложи да се подложа на тест, тъй като имаме две дребни деца. Два дни по-късно се усещах изцяло добре, само че тъкмо тогава докторът ми заяви, че резултатите са положителни. Сметнах, че е смешка. Не чаках това, тъй като температурата ми незабавно беше спаднала. Точно тогава започнах да премислям върху ковид. Ако лекарят ми беше споделил да изчакам един ден преди да направя теста, изобщо нямаше дасе занимавам добре, защото се усещах добре. Можех да отида до супермаркета и без да знам, че съм положителен, да трансферира вируса на по-възрастен човек. Тази мисъл ме изтезава.

 Втори позитивен тест в калчото

Осъзнах какъв брой доста хора може да са положителни без да знаят, тъй че единствено можем да се дистанцираме, уважавайки разпоредбите и оставайки у дома. Мисля, че всички подцениха казуса и не предричаха толкоз сериозна пандемия. Нямам визия по какъв начин съм прихванал тази болест. Трябва да остана под карантина за 14 дни и преди да изляза да се подложа на още проби. През това време от Сампдория потвърдиха, че са ми семейство. Имаше голям брой случаи в клуба, в това число и лекаря, който, за благополучие, към този момент е по-добре. Това са обстановки, които ни сближават. Притеснен съм за фамилията ми и за всички в Бергамо. Родителите ми са заключени в домовете си. Говоря си с тях всеки ден, само че последно ги видях преди съвсем месец. Казват ми, че когато отворят прозореца, чуват единствено сирени на коли за спешна помощ ", показа Габиадини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР