Нападателят на Реджина - Андрей Гълъбинов ще се върне на

...
Нападателят на Реджина - Андрей Гълъбинов ще се върне на
Коментари Харесай

Андрей Гълъбинов се връща на терена по-рано от очакваното

Нападателят на Реджина - Андрей Гълъбинов ще се върне на терена по-рано от предстоящото, оповестява уеб сайтът tuttomercatoweb.com.

Въпреки тежката травма, която го принуди да се подложи на интервенция и да излезе от терена, българинът в действителност е изпратил известие до клуба, в което оповестява, че възобновяване върви бързо и че може да се върне по-рано от предстоящото.

" Добро утро президенте, след няколко дни ще смъква гипса и ще ще стартира рехабилитация, това е известието на нападателя, показано от Citynoew.it. " Ще се върна доста по-рано от предстоящото, ще видите. Ще ви осведомявам за всичко и се надявам да дам най-хубавото за вас, на нашите почитатели и на всички тези, които имат вяра в мен. Изпращам ви огромна прегръдка и на целия клуб ", е написал българският таран.

Преди три седмици се появи информация, че Гълъбинов е скъсал ахилесово сухожилие и евентуално ще отсъства дълго от игра. Почти по същото време пък стана ясно, че синът на волейболната легенда Асен Гълъбинов и още един футболист, взимат прекомерно високи заплати в Реджина. И клубът желае да ги продаде, с цел да си върне някакви пари и да не им заплаща по договорите.

И фактически, от Реджина са водили договаряния с клубове от Серия С и Серия В, само че контузията ги е осуетила.
 Вальо Антов с нов добър мач за Монца
Вальо Антов с нов добър мач за Монца

Отборът му продължава напред за Купата на Италия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР