Нападателят на РБ Лайпциг - Тимо Вернер, има достатъчно варианти,

...
Нападателят на РБ Лайпциг - Тимо Вернер, има достатъчно варианти,
Коментари Харесай

Вернер няма да чака Ливърпул

Нападателят на Република България Лайпциг - Тимо Вернер, има задоволително разновидности, в случай че прехвърлянето му в Ливърпул пропадне, твърди "Гардиън ". В последните седмици се твърдеше, че мърсисайдци са си обезпечили услугите на германеца, само че през вчерашния ден се появи информация, че от "Анфийлд " са помолили играча за повече време, преди да завършват прехвърлянето и да платят клаузата му за откупуване на стойност 52 милиона евро.

Вернер обаче не е изключително обезпокоен от това развиване на събитията, защото даже договорката с Ливърпул да пропадне, към него има задоволително интерес, в това число и от два клуба от Висшата лига - Манчестър Юнайтед и Челси. Германецът има предпочитание да опитва шанса си в Англия, изключително на "Олд Трафорд ".

"Манчестър Юнайтед и Ливърпул са тимовете, които следях най-вече като дребен. Фен съм и на двата тима, тъй като имат богата история. Когато Алекс Фъргюсън бе управител, Юнайтед завоюва всичко допустимо, бяха невероятни. В Ливърпул пък ме влече стадионът и атмосферата. Но в случай че би трябвало да предпочитам, бих предпочел Манчестър Юнайтед пред Ливърпул. В момента обаче съм в подобен стадий от кариерата ми, в който желая да съм в тим, който печели трофеи ", показа наскоро Вернер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР