Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отново не даде

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отново не даде
Коментари Харесай

Мбапе обмисля да остане в ПСЖ заради рекорд

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе още веднъж не даде явен отговор за бъдещето си. Договорът на 23-годишния футболист изтича през лятото и съгласно множеството информации той ще си тръгне от " Парк де Пренс ", с цел да премине в Реал Мадрид. Парижани обаче към момента се надяват да го убедят да размишления, а след вчерашната победа над Сен Етиен (3:1), в която Мбапе означи два гола, възможностите за това наподобяват малко по-големи.

" Ще забележим какво ще се случи. В момента единствено Кавани е пред мен в класацията за най-вече голове с екипа на ПСЖ. Шансът да стана най-хубавият голмайстор в историята на клуба е нещо, което не мога да пренебрегвам ", съобщи нападателят.

Мбапе към този момент има 156 гола за ПСЖ и се изравни на второто място в тази самобитна ранглиста със Златан Ибрахимович. Той обаче изостава с 44 гола от Кавани, който има тъкмо 200 попадения за парижани. Така че няма да е чак такава изненада, в случай че той въпреки всичко реши да остане на " Парк де Пренс ", с цел да гони този връх в идващите сезони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР