Нападателят на Нагоя Якуб Швиерчок беше наказан за четири години

...
Нападателят на Нагоя Якуб Швиерчок беше наказан за четири години
Коментари Харесай

Бивш нападател на Лудогорец е хванат с допинг, наказан е за четири години

Нападателят на Нагоя Якуб Швиерчок беше осъден за четири години от Азиатската футболна конфедерация за допинг нарушаване, заяви клубът от японската Джей лига.

Полският национал беше краткотрайно отхвърлен през декември, откакто тестът му даде позитивен резултат за неразрешено вещество след загубата на Нагоя на четвъртфиналите на Азиатската Шампионска лига против Поханг Стийлърс от Република Корея.

Клубът заяви в изказване, че веществото е намерено и в B тестът на 29-годишния футболист, като той е получил четиригодишна възбрана от АФК, която е почнала на 9 декември, 2021 година

От Нагоя прецизираха, че договарят с юриста на Швиерчок по отношение на контракта му с клуба.

Швиерчок бе благосъстоятелност на Лудогорец, като през предходната година бе притеглен в Нагоя. За японският клуб той означи 12 гола в 21 мача във всички шампионати. Преди да премине в азиатската страна Якуб се състезаваше за Пяст Гливице, къде бе чартърен.

Друг някогашен състезател на Лудогорец – Хосе Паломино също бе махленски в приложимост на допинг в края на месец юли. Защитникът е благосъстоятелност на Аталанта Бергамо.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР