Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще пропусне четвъртфиналния сблъсък

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще пропусне четвъртфиналния сблъсък
Коментари Харесай

Рашфорд ще пропусне следващите няколко мача на Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще пропусне четвъртфиналния конфликт със Севиля в шампионата Лига Европа. Той отпада от състава за " няколко мача " поради мускулна травма, която е получил в съботния дуел против Евертън от Висшата лига. 

25-годишният футболист беше в добра форма през последните месеци, само че накуцваше, откакто беше заменен при успеха с 2:0 над " карамелите ". " Маркъс Рашфорд няма да бъде разполагаем за четвъртфиналния мач от Лига Европа против Севиля в четвъртък заради мускулна травма ", се споделя в изказване на " алените дяволи ". 

" Нападателят беше заменен в 80-ата минута при съботната победа с 2:0 във Висшата лига над Евертън на " Олд Трафорд " и незабавно беше подложен на лекуване. След извършените медицински проучвания се откри, че той няма да бъде в състава за няколко мача, само че се чака да се върне за края на сезона ", обявиха още от британския отбор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР