Нападателят на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг предупреди бившия си клуб

...
Нападателят на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг предупреди бившия си клуб
Коментари Харесай

Стърлинг се закани на Ливърпул: Очаквайте ответна реакция

Нападателят на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг предизвести някогашния си клуб Ливърпул да се готви за ответен удар. “Гражданите” подвигнаха купата в Премиър лийг през последните два сезона, само че през сегашния губят разногласието с мърсисайдци, които напълно скоро ще бъдат коронясани. Роденият в Ямайка футболист не е склонен с прогнозите, че съставът на Юрген Клоп е на прага на продължителна доминация.

“Ливърпул се потвърди като по-добър от всички останали в шампионата, а и е непрекъснат в изявите си - съобщи Стърлинг пред Sky Sports. - Ето за какво отборът е на върха. Но пък аз съм уверен, че за новата акция ние ще се завърнем засегнати поради загубата на трофея, само че в същото ще сме окуражени да се борим за нея. И ще го сторим - сигурно. Очаквайте изключителна реакция от наша страна”.
 Ливърпул се върна към успехите и усъвършенства още един връх преди значимия реванш с Атлетико (видео)
В момента тимът на Джосеп Гуардиола изостава на 25 точки от “червените”. “Бяхме отпуснати, не поддържахме равнището си, на което знаем, че сме способни.Със сигурност през сегашния сезон не бяхме на върна на опциите си. Но пък постоянно ставаше дума за елементи, а и ни липсваше късмет”, призна британският национал.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР