Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах каза, че добрата му форма

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах каза, че добрата му форма
Коментари Харесай

Салах: Не получих достатъчно шансове в Челси

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах сподели, че положителната му форма се дължи на желанието му да покаже на критиците си, че представянето му в Челси е било неубедително, тъй като по този начин и не е получил задоволително шансове за изява. Египтянинът има 40 гола от началото на сезона във всички шампионати, макар че носи едвам за първа година екипа на Ливърпул. С отличното си показване някогашният състезател на Рома бързо си завоюва статут на любим на почитателите на " алените " - нещо, което не бе по този начин по време на престоя му в Челси.

Салах бе притеглен на " Стамфорд Бридж " през 2014 година от състава на Базел против сумата от 11 милиона лири, само че изигра едвам 19 мача за Челси, преди да бъде продаден на Рома.

" Когато бях в Челси, не получавах задоволително шансове. Сега, когато се върнах в Англия, желаех да покажа на всички моята същинска игра. В Челси не играех задоволително, само че в този момент, когато имам шанса да играя, потвърдих на доста хора, че са сбъркали. В съзнанието ми постоянно е стояла концепцията, че ще съумея в Англия и съм удовлетворен, че получих опцията да се върна във Висшата лига. Всеки вижда, че сред представянето ми за Челси и това за Ливърпул има голяма разлика, само че с всеки минал ден аз се усещам все по-комфортно на терена. Мисля, че сезонът досега е превъзходен, оправяме се доста добре и се борим да приключим на едно от челните места в шампионата ", сподели още Салах, който с представянето си е с съществена заслуга за това Ливърпул да доближи до полуфиналите в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР