Нападателят на Левски Габриел Обертан остана доволен от играта на

...
Нападателят на Левски Габриел Обертан остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Обертан: Показахме характер

Нападателят на Левски Габриел Обертан остана удовлетворен от играта на неговия отбор при равенството 2:2 с ЦСКА-София. “Сините” губеха с 0:2 на полувремето, само че през втората част съумяха да стигнат до точката, като даже можеха и да завоюват мача с малко повече шанс в края. Според французина, тимът му е посочил темперамент.

“Още първоначално допуснахме да губим с 0:2 и изглеждаше, че това ще бъде много тежък мач, само че ние показахме темперамент и стигнахме до равенството. Можехме даже да спечелим, в случай че имахме още 5 минути, само че 2:2 е добър резултат. През първата част не показахме нищо. Започнахме доста зле, не бяхме свежи и подготвени за борба. На полувремето треньорът съумя да ни стимулира. Трябваше да стартираме да действаме като мъже. През първата част бяхме като някакви деца, които не знаят какво да вършат, само че през втората част стояхме надалеч по-добре и би трябвало занапред нататък да действаме тъкмо така”, съобщи Обертан.

“Играем с ЦСКА всяка седмица, само че атмосферата си остава огнена. Знам, че почитателите желаят от нас да играем добре. Понякога резултатът няма значение, само че те желаят да видят, че се борим и се раздаваме, и считам, че през днешния ден се случи тъкмо това”, добави французинът.

“Сблъсъкът за купата не е завършил. Хубаво е, че взехме преднина от два гола, само че виждате, че противникът може да бележи от всяко състояние. Трябва да стартираме по-добре от през днешния ден и считам, че можем да ги отстраним”, сподели още нападателят.

“Отборът се развива, само че имаме върхове и спадове. В прекалено много мачове не играем като Левски. Трябва във всеки дуел да действаме както през днешния ден през второто полувреме. Имаме задоволително класа и няма причина това да не се случва непрекъснато. Наистина от време на време се държим необичайно, само че всичко зависи от нас футболистите. Феновете непрекъснато ни поддържат, президентът е зад нас, треньорът прави всичко по силите си, тъй че нямаме оправдания”, приключи Обертан.
Първа лига 4 кръг, сряда 18 април  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР