Нападателят на Лацио Чиро Имобиле е участвал в автомобилна катастрофа

...
Нападателят на Лацио Чиро Имобиле е участвал в автомобилна катастрофа
Коментари Харесай

Футболна звезда претърпя катастрофа с трамвай ВИДЕО

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле е взел участие в автомобилна злополука с трамвай покрай " Стадио Олимпико ". Широко публикувани известия в Италия потвърдиха, че централният нападател е взел участие в конфликт, при който колата му на процедура е „ унищожена “.

Италия 24 оповестява, че случаят е станал в Рим, покрай Понте Матеоти, който е единствено на пет минути от " Стадио Олимпико ", домашният терен на Лацио. Твърди се, че Имобиле е наранил ръката си, съгласно Corriere dello Sport, макар че един човек е бил откаран в болница.

Докладът също по този начин твърди, че Имобиле е споделил на хората на мястото на случая, че трамваят е „ минал на червен светофар “ и по-късно е осъществил контакт с неговото транспортно средство. Той сподели, както се вижда във видеоклипове, оповестени в обществените медии: „ Трамваят мина през червен светофар. За благополучие съм добре, единствено малко ме боли ръката. “ Имобили също придружи потърпевшия до колата за спешна помощ, като разпита какво е положението му.

Имобиле, един от водещите голмайстори в историята на Серия А, беше в добра форма за клуба си този сезон и означи за Лацио в събота вечерта от дузпа, когато " римските орли " победиха Специя с 3:0, написа Gong. В момента Лацио е втори в класирането на лигата с 61 точки, макар че остава на 14 закъснение от избягалия водач Наполи.

Имобиле означи 12 гола във всички шампионати този сезон и остава капитан на Лацио. " Римските орли " ще се надяват, че той е кадърен да се завърне бързо, като идващият им мач е против Торино идващия уикенд.

Incidente, il testimone: «Ho visto l`auto arrivare e poi lo schianto, tanta gente sul, l`autista a terra»
— AGTW (@AGTW_it)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР