Нападателят на Германия Никлас Фюлкруг говори пред медиите преди приятелските

...
Нападателят на Германия Никлас Фюлкруг говори пред медиите преди приятелските
Коментари Харесай

Никлас Фюлкруг: Трябва да се развиваме като отбор и да се сработим бързо

Нападателят на Германия Никлас Фюлкруг приказва пред медиите преди другарските мачове на националния тим на страната.

Бундестимът ще бъде хазаин на Перу в събота, а по-късно ще се изправи против Белгия на 28 март в другарски срещи с желанието да слагат основата на бъдещо сполучливо показване на идното Европейско състезание.

Селекционерът Ханзи Флик повика пет дебютанти – Кевин Шаде (Брентфорд), Йоша Ваньоман (Щутгарт), Мергим Бериша Аугсбург, Феликс Нмеча (Волфсбург) и Мариус Волф (Борусия Дортмунд), а отвън състава остана ветеранът Томас Мюлер.
 Ханзи Флик извика петима дебютанти в състава на Германия Ханзи Флик извика петима дебютанти в състава на Германия
“В момента сме в стадий, в която би трябвало да се развиваме като тим и желая да съм част от това. Първата подготовка през седмицата беше за акомодацията на новите играчи и ободряване на философията ни “, разяснява Фюлкруг, който дебютира в тима през ноември 2022 година, дни преди Световното състезание в Катар.

“Треньорите проучиха добре обстановката, демонстрираха къде сме създали неточности. Дискутирахме доста неща и се надяваме да ги покажем в идните два мача “, добави той.

“Трябва да се сработим относително бързо. Убеден съм, че ще се оправим. Искаме да стартираме с победи “, сподели още Никлас Фюлкруг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР