Нападателят на Евертън Мойс Кийн призна, че е направил грешка,

...
Нападателят на Евертън Мойс Кийн призна, че е направил грешка,
Коментари Харесай

Кийн: Направих грешка, сега трябва да наведа глава и да работя усилено

Нападателят на Евертън Мойс Кийн призна, че е направил неточност, само че е подготвен да се бори за мястото си в титулярния състав на “карамелите”.

Италианският национал закъсня преди последната среща във Висшата лига, което докара до изваждането му от групата на отбора. Сега Кийн съобщи, че е подготвен да поеме своята отговорност за държанието си и отхвърли спекулациите за трансфер назад в Серия А още през зимната пауза.

" Направих неточност. Сега би трябвало да наведа глава и да работя интензивно. Висшата лига е напълно друга от състезание на Италия. За адаптирането е належащо време. Трябва да се преборя за място в стартовия състав в Евертън и да работя за него. Не мисля за трансфер в различен клуб. Просто желая да упражнявам и да играя. Изобщо не мисля за трансферния пазар или за прекосяване в различен клуб. Единствено мисля за това, което се случва сега и за това да упражнявам и играя “, съобщи Мойс Кийн пред " Corriere dello Sport ".

19-годишният нападател мина в Евертън от Ювентус през лятото, а от началото на сезона е записал 9 мача и едно попадение във Висшата лига.
Премиър лийг 13 кръг, събота 23 ноември  Евертън 17:00предстои  Норич Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР