Нападателят на Челси Кай Хаверц е в списъка на германския

...
Нападателят на Челси Кай Хаверц е в списъка на германския
Коментари Харесай

Байерн също се нареди на опашката за Хаверц

Нападателят на Челси Кай Хаверц е в листата на немския първенец Байерн Мюнхен.

Първата оферта на Арсенал за него бе отхвърлена от отбора на Стамфорд Бридж. Сините желаят да получат цената, на която го купиха през 2020 година, 80 милиона евро, от Байер.

Според talkSPORT новият треньор на баварците е изискал от шефовете на клуба да положат финансови старания и да купят нападателя, с който се разбираше доста добре на Стамфорд Бридж:

„ Но офертата би трябвало да се хареса и на Челси, като те отхвърлиха към този момент първото предложение, направено от Арсенал за играча, който вкара решителния гол на финала на Шампионска лига през изданието 2020-2021 против Манчестър Сити ".

24-годишният нападател беше платен за 80 милиона евро през 2020 година от Байер Леверкузен, а цитираният източник твърди, че " сините " желаят същата цена това лято, с цел да се разделят с услугите му.

Хаверц беше неоспорим титуляр по време на 19-те месеца на Тухел, управляващ екипа на Стамфорд Бридж, само че немският национал все пак се затрудни да вкарва, когато беше трансфериран към ролята на централен нападател.

Челси желае да се отърве от някои от играчите, откакто похарчи повече от 700 милиона евро в последните два прозореца.

От друга страна, Челси неотдавна отхвърли оферта от 60 милиона евро от Манчестър Юнайтед за приключилия лондонската академия Мейсън Маунт. talkSPORT твърди, че британският полузащитник е оценен на 80 милиона евро.

Междувременно Байерн също се нахвърли за още една звезда от Висшата лига и следи обстановката с задачата на Арсенал Деклан Райс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР