Нападателят на Борусия (Дортмунд)Себастиан Алер е пред това да направи

...
Нападателят на Борусия (Дортмунд)Себастиан Алер е пред това да направи
Коментари Харесай

Алер отправи послание към рака преди официалния си дебют за Борусия

Нападателят на Борусия (Дортмунд)Себастиан Алер е пред това да направи формалния си дебют за “жълто-черните ” в утрешното домакинство на Аугсбург, с което отборът възобновява сезона си в Бундеслигата.

Котдивоарецът беше притеглен в Борусия с трансфер от Аякс през предишното лято за сумата от 31 млн. евро. Алер обаче към момента не е записал турнирен мач за новия си тим, защото малко след присъединението си той беше диагностициран с рак на тестисите и се подложи на няколкомесечно лекуване, както и на три интервенции. В началото на тази година футболистът възобнови отборни тренировки и взе присъединяване в две от зимните контроли на Дортмунд, като при успеха с 6:0 над Базел вкара хеттрик в границите на 8 минути.

Така той е подготвен да дебютира за отбора в Бундеслигата, като по този случай разгласява в Инстаграм фотография на своите бутонки, които ще употребява в утрешния дуел. Най-голямо усещане прави посланието, изписано върху оранжевите обувки на “Пума ”: “F*CK CANCER ”, което е ориентирано към подлата болест.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР