Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер разказа как протича ежедневието

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер разказа как протича ежедневието
Коментари Харесай

Нападател на Байерн разказа за мерките преди подновяването на Бундеслигата


Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер описа по какъв начин протича всекидневието на отбора по време на пандемията от ковид. Баварците са изолирани в хотел и съблюдават прецизно напътствията на държавното управление за справяне с карантината.

„ В всекидневието има доста подробни правила и насоки, с които първо трябваше да свикнем. Те обаче са от значително значение, с цел да се избегне рисът от зараза. Разбира се, това включва и най-важните правила за ковид, като съблюдаване на отдалеченост, носене на маски, постоянна хигиена на ръцете и всички други ограничения. Правилата за разстояние се съблюдават прецизно по време на вечерята и срещите с тима “, сподели Мюлер в една от обществените мрежи.

„ В момента отборът ни няма други посетители в хотела, тъй че можем да се разделим на групи, без да се постанова да си седим в стаите. Когато напущаме пространствата би трябвало да носим маски. Тя може да бъде отстранена единствено по време на тренировката “, добави още той.

„ Когато видя какви усеща и страсти влагаме по време на тренировките през последните няколко дни, това демонстрира желанието ни да се върнем към формалните мачове “, сподели Мюлер.

В неделя Байерн Мюнхен ще се изправи против Унион Берлин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР