Нападателят на Барселона Антоан Гризман се сдоби с любимия си

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман се сдоби с любимия си
Коментари Харесай

Барса има нова “седмица”, звезда от НБА я представи

Нападателят на Барселона Антоан Гризман се снабди с обичания си номер. Френският национал ще носи през новия сезон фланелката с номер 7, който беше негов и в Атлетико Мадрид.

В дебютната си акция на “Камп Ноу” Гризман се помири с номер 17. Причината е, че с номер 7 беше Филипе Коутиньо. Преминаването на бразилеца чартърен в Байерн (Мюнхен) обаче стана след началото на сезона и по този начин разпоредбите не разрешиха на неговия съоборник да вземе овакантения номер. Очаква се Коутиньо през този сезон да играе за отбора, само че ще го прави с различен номер на гърба си.
Welcome back number 7 &
— FC Barcelona (@FCBarcelona) От клуба оповестиха новия номер на Гризман по любопитен метод. Оттам разгласиха в обществените мрежи видео по какъв начин звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант разопакова кутия с новия екип на Барселона вътре, а над номер 7 беше изписано името на Гризман. Както е известно, футболистът е огромен почитател на тима от НБА. “Ново начало, нови желания, нови фантазии, същата упоритост. Добре пристигнал още веднъж на номер 7”, споделя във видеото Дюрант. Той също играе с №7 при “мрежите” и по тази причина в кутията имаше екип на каталунците с този номер и за него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР