Нападателят на българския национален отбор по футбол Георги Минчев застана

...
Нападателят на българския национален отбор по футбол Георги Минчев застана
Коментари Харесай

Георги Минчев: Оправданията вече станаха много

Нападателят на българския народен тим по футбол Георги Минчев застана пред камерата на Българска национална телевизия след равенството 1:1 против Гибралтар в Лигата на нациите.

Авторът на гола за " лъвовете " добави още, че футболистите в отбора би трябвало да наведат главите и да работят крепко, с цел да излязат от тази дупка.

" Трудно се приказва след сходен дуел. Оправданията към този момент станаха доста. Не знам какво да кажа. Трябва да наведем главите и да работим доста, с цел да излезем от тази дупка. Нямам пояснение за какво не победихме. Поведохме в резултата и считам, че контролирахме дуела. На полувремето си казахме, че би трябвало да отбележим втори гол и да решим мача, само че второто полувреме просто не се получиха нещата. Създадохме прекомерно малко положения ", разяснява Минчев.

Крайният защитник Виктор Попов пък показа, че самият той не може да си изясни за какво се е стигнало до този резултат.

" Не знам каква е повода за резултата. Дадохме всичко от себе си, само че просто нищо не е наша страна. Нормално е да се чувстваш обезпокоен, когато последният в групата ти вкара гол. Трябваше да спечелим през днешния ден, само че просто голът ни липсваше. Трябва да си вдигнем душeвността и самочувствието ", съобщи Попов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР