Нападателят на Атлетико Мадрид Матеуш Куня публикува пост в профила

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Матеуш Куня публикува пост в профила
Коментари Харесай

Куня: Ши**ният пост на Винисиус беше срещу един расист с микрофон

Нападателят на Атлетико Мадрид Матеуш Куня разгласява пост в профила си в Туитър, в който засегна тематиката към празнуването на головете от страна на звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор.

Бразилският таран разяснява и думите на капитана на „ лос колчонерос “ Коке, който съобщи, че Винисиус може да има проблеми с почитателите на Атлети, в случай че отпразнува гол с танц на техния стадион. След това последва вълна от реакции, като доста някогашни и сегашни футболисти се застъпиха за футболиста на „ кралския клуб “.

Ето какво пък написа Куня в обществените мрежи:

„ Шибаният пост на Вини в никакъв случай не беше за Коке, беше за расист, който имаше микрофон в телевизионно шоу. Всеки, който е гледал изявлението, знае, че казаното от нашия капитан е вярно. Всеки прави каквото желае, когато вкарва. Само че никоя противникова аудитория не би желала да го види да танцуват в нейния дом. Това, което желаех най-вече, беше да вкарам гол, да оказа помощ на моите съотборници и да танцувам, с цел да видя почитателите си щастливи. И аз му споделих да спре да търси проблеми там, където ги няма, никой не желае да направи повече от играчите и да се виждат такива неща след проваляне ме побърква! “.

Самият Куня бе уловен от камерите в тунела на „ Сивитас Метрополитано “ да се поздравява топло с Винисиус, като даже направи реплика на танца на техничаря.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР