Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман се надява да спечели

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман се надява да спечели
Коментари Харесай

Гризман гледа към най-значимата титла в кариерата си

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман се надява да завоюва " най-значимата купа в кариерата си " на финала на Лига Европа. В сряда испанците излизат в Лион против френския Олимпик Марсилия в разногласието за трофея.

" Това може да стане най-значимата купа за мен и първата огромна, откакто взехме Суперкупата на Испания. Имам опция да печеля Лига Европа и в действителност доста го желая. Нямам самообладание срещата да стартира. Фантастично е, че мачът е в Лион, което е единствено на 45 минути от родния ми град Макон. Семейството ми и доста мои другари ще участват на стадиона, от които имам страхотни мемоари ", сподели Гризман.

Той не отдава изключително значение, че на терена ще би трябвало да излезе против съотборниците си от френския народен тим Димитри Пайе, Флориан Товен и Адил Рами, който играят в Марсилия.

" В предходния кръг против Арсенал играх против Александре Лаказет, който е един от най-хубавите ми другари. Когато мачът стартира, забравяш всичко. Пайе, Товен и Рами вършат страховит сезон и този дуел ще им даде опция да влязат в историята на Марсилия и на френския футбол. Убеден съм, че те имат голямо предпочитание за го създадат ", съобщи нападателят.

Hello, Lyon!
T-minus one day for the #UELFinal!
https://t.co/EFmqfCnZeP#AúpaAtleti #OMAtleti pic.twitter.com/b7slOdFkk9
— Atlético de Madrid (@atletienglish) May 15, 2018
Очакванията са финалът в Лион да бъде последният огромен мач на Гризман с екипа на Атлетико, защото през лятото той по всяка възможност ще смени клубната си принадлежност.

Французинът не пропусна опцията да изкаже възхищението си от работата на Диего Симеоне като ментор на испанския тим. " Под негово управление научих доста. Мисля, че той е най-хубавият стратег в света, изключително за играта в предпазен проект. Показва го година след година. Да се работи с него е наслаждение. Той умее да намира слабостите във всеки състезател и се пробва да им помогне да се развият. А точно това те прави приключен футболист. Той ми оказа помощ доста да израсна и като човек, и като експерт ", приключи Гризман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР