Нападателят на Атлетик БилбаоИняки Уилямс постигна впечатляващ рекорд в испанската

...
Нападателят на Атлетик БилбаоИняки Уилямс постигна впечатляващ рекорд в испанската
Коментари Харесай

Иняки Уилямс призна, че неговият рекорд го прави горд

Нападателят на Атлетик БилбаоИняки Уилямс реализира впечатляващ връх в испанската Ла Лига, откакто изигра 251 следващи мача без спиране в продължение на близо седем сезона.

" Това дълго пътешестване е необикновено. Дори и в най-смелите си фантазии не съм си представял, че ще изиграя 251 мача, още повече следващи. Направих го, без да си почивам и с доверието на треньорите. Имах късмет и с травмите ", споделя той, представен от вестник " Екип ". " Когато се контузих, не мислих за върха, а за това, че не мога да върша това, което обичам, и да оказа помощ на тима си. Тогава ми се обадиха и ми споделиха, че съм сложил връх. В момента нуждая се да си умря. Тялото ми сподели " стоп ". Трябва да спра и да се възстановя на 100%. Това е връх, който е мъчно да се усъвършенства. Ако това се случи, пръв ще поздравя този, който го е направил. Надявам се това да е футболист на Атлетик или моят брат. Това е достижение, което ме прави горделив и благополучен. Сега би трябвало да се възстановя ", добави нападателят, който играе за националния тим на Гана.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР