Нападателят на Арда (Кърджали) Преслав Боруков коментира събитията по време

...
Нападателят на Арда (Кърджали) Преслав Боруков коментира събитията по време
Коментари Харесай

Боруков: Съдията наклони везните в полза на Левски

Нападателят на Арда (Кърджали) Преслав Боруков разяснява събитията по време на мача с Левски, който неговия отбор загуби с 0:2. Срещата беше последна от настоящия сезон в efbet Лига и трябваше да дефинира последният български участник в квалификациите за Лигата на Конференциите това лято.

" Баражът беше доста значим, само че съгласно мене няколко бързи картона на наши футболисти през първото полувреме без основателна причина наклониха мача в интерес на Левски. Първият жълт картон става след офанзива за нас, пуска се авантаж, след една секунда губим топката и се прави фаул в отбрана, който за мене е фиктивен. И жълт картон за Абубакар Тунгара още в 5-ата минута. Съдийството? Няма какво да кажа повече ".
 Левски - Арда 2:0 в решителния бараж за Европа
Левски победи Арда в баража за Европа и чака нови незабравими европейски нощи

Вижте детайлности

Попитан по какъв начин се е отразило отсъствието на двама футболисти, които не съумяха да вземат присъединяване през днешния ден поради административни аргументи, Боруков отговори: " Вие видяхте, първо баражът беше на 10-ти съгласно УЕФА. После го местят на 11, след това отново го върнаха. Не разполагахме с цялостна пейка. Те имаха отмора, а за нас няма. Ние играхме със Славия, по-късно имахме два дни възобновяване - един ден рехабилитация и на другия ден пътуваме за мача с Ботев (Пловдив), единствено след 48 мача ".

" Изпращаме сезон с доста мощен свършек. Мисля, че имаме серия от 10 мача без загуба, единствено 2-3 равни и победи. И мисля, че дадохме добра поръчка за идващия сезон. Съжалявам само за мача през днешния ден, тъй като цялостен сезон с борихме да дойдем на този бараж. Аз го споделих за съдийството, че на моменти не беше доста равностойно. Но желая да поздравя и тима на Левски, тъй като те демонстрираха класа, демонстрираха самочувствие, означиха си съответните положения и по този начин отиват напред в Европа. Но не желая да става по този метод, не желая да е толкоз очевадно. Защото съгласно мене през днешния ден си оказа въздействие ", разяснява някогашният футболист на Етър и Локомотив (Пловдив) акцията на сегашния си тим.

На въпрос какво е неговото бъдеще, снажният таран съобщи: " В момента си имам настоящ контракт с Арда (Кърджали), тъй че в този момент имаме къса отмора. Събират ни след 10 дни и ще забележим на този стадий какво ще се случва. Не мога да кажа. Защото има доста дълъг летен трансферен прозорец ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР