Нападателят Марио Гомес се върна към тренировките с основния състав

...
Нападателят Марио Гомес се върна към тренировките с основния състав
Коментари Харесай

Марио Гомес поднови тренировки с Германия

Нападателят Марио Гомес се върна към тренировките с главния състав на Германия, до момента в който бранителят Жером Боатенг към момента не е изцяло възобновен и работи на омекотен режим, само че с топка. Нападателят на Щутгарт пропусна предходните тренировки на Бундестима поради мускулни проблеми, до момента в който Боатенг продължава да се възвръща от контузия в бедрото. Защитникът на баварците продължава самостоятелната си рехабилитация, само че в дрибъла с топка се включи в упражненията с останалите от отбора. Германия ще гостува на Австрия в Клагенфурт в събота в контролна среща. Ясно е, че Боатенг няма да се върне на терена, както и Гомес, а единственото ново лице ще бъде Тони Кроос, който досега имаше дребна отмора и последователно набираше скорост след празненството към извоюваната Шампионска лига с Реал (Мадрид).
Mario Gomez on Sandro Wagner: " I have never had a problem with Sandro and I would have given him the World Cup participation. " #FCBayern #DieMannschaft [t-online] pic.twitter.com/M2tarTy22X
— Home Bayern (@HomeBayern___) May 28, 2018 Мачът ще бъде главен тест за вратаря Мануел Нойер, за който ще се преценя дали ще пътува за Русия или не. 32-годишният пазач на Байерн пропусна действително целия сезон поради строшен крайник и не е играл от септември 2017-а година. Селекционерът Йоахим Льов съобщи, че в случай че Нойер е в положително положение, то той ще стартира като титуляр в мачовете с Швеция, Мексико и Република Корея в група F.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР